ANASINIFI KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfları kayıtlarımız başlamıştır.Okul öncesi eğitimin önemi düşünüldüğünde çağ nufusundaki tüm öğrencilerin okul öncesi eğitime ulaşma oranlarını artrmayı amaç edinen kurumumuzda gelecek eğitim öğretim yılında da anasınıfı eğitimleri önemini artırarak devam etmektedir. Kayıt alanımızdaki tüm öğrencileri okulumuzu ziyarete bekliyoruz. Aşağıda hazırladığımız video ile eğitim ortamının gösterimini izleyebilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 2016 doğumlu öğrenciler anasınıfına kayıt yaptırabilecektir.

Kayıt için velinin başvuru yapması gerekmektedir.

Yönetmelikte belirtilen ve e-okul sisteminin izin verdiği hususlar dışında okulumuz kayıt alanı dışından öğrenci alınamamaktadır.

Öğrencinizin hangi okula gidebileceğini görmek için buraya tıklayarak e-devlet şifrenizle sorgulama yapabilirsiniz.

Okulumuzda 4 adet şube bulunmakta olup 2 şube sabah, 2 şube öğlenci olarak planmaktadır.

Okul saatleri Sabah 07:50 - 12:50,  Öğlen 13:00-18:00 saatleri arasında planlanmaktadır.

(Pandemi şartlarına göre ihtiyaç duyulması halinde gerekli düzenlemeler ayrıca planlanabilir.)

Tüm velilere önemle duyrulur.

Yayın: 14.07.2021 - Güncelleme: 14.07.2021 11:30 - Görüntülenme: 336