KASTAMONU / TOSYA - Tosya İlkokulu

Etiket Sonuçları: Kurumu

KIZILAY HAFTAMIZ KUTLU OLSUN!

Okulumuzda 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle 4 Kasım Cuma günü Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü Danışman Öğretmeni Ayşe Gül RUMELİOĞLU ve öğrenciler  tarafından hazırlanan program sunuldu.

Kızılay İlçe Başkanımız Sayın Süreyya Kurtarıcı Yağmur tarafından Kızılay'ın görevleri ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Kendisine ve tüm Kızılay gönüllüsü arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı.Şiirler, şarkılar, özlü sözler söylendi.

Hafta boyunca Kızılay kurumunun önemini anlatan eğitici filmler, sunular, slaytlar  öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından izlendi.Kızılay panomuz hazırlandı.Kızılay konulu resimler, boyamalar, kodlamalar yapıldı.

Kızılay ve Görevlerini anlatan eğitici afişler hazırlandı.

Kızılay Kurumuna yardım etmeli ve Kızılay Gönüllüsü olmalıyız.İyi ki varsın Kızılay.Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.