KASTAMONU / TOSYA - Tosya İlkokulu

Tosya İlkokulu

Dilküşa Mahallesi Sabır Sokak No8 37300 Tosya / KASTAMONU
Vizyon
Gökkuşağının sekizinci rengiyiz. Biz Tosya İlkokulu Ailesiyiz. Damla ile Deryaya, Zerre ile Güneş´e eğitim verip; Dostluğun, kardeşliğin, barışın, özgürlüğün simgesi olacağız!
Misyon
Biz Çocuklarımızı, Ulu Önder Atatürk´ün ilke ve inkılâpları ışığında yaşadığımız çağa göre değil, onların yaşayacakları çağa ve zamana göre yetiştirmek; bugünlerinin dünden, yarınlarının bugünden daha iyi olmasını sağlamak; önde olabilmeleri için öncelikle onları öne geçirecek farklara sahip olmaları gerektiğini hissettirmek; 21. Yüzyılın hızlı gelişim sürecine uyum sağlayabilecek becerilerle donatacak nitelikte eğitebilmek için varız.
Başarılar
2012-2013 Eğitim, Öğretim Yılı 4. sınıflar arası "BİLGİ ŞENLİĞİ" etkinliklerine 5 grup olarak katılan 4. sınıflarımız 1 birincilik 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanmışlardır.
Öğretim Şekli :Normal
Ders Başlama:08.40 Ders Bitiş: 14.50
Kalorifer (Doğalgaz)
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
İlçemiz D-100 karayolu (İstanbul-Samsun) üzerinde bulunmaktadır. 775 no’lu Kastamonu-Çorum Devlet Karayolu da ilçemizden geçmektedir. Tosya - Kastamonu= 70 km. Tosya – Kargı= 43km. Tosya – Ilgaz= 44km. Tosya – Osmancık= 76km. Tosya – Çankırı= 100km. Tosya – Çorum= 135km. Tosya – Sinop= 195km. Tosya – Samsun= 244km. Tosya - Ankara= 240 km. Tosya – İstanbul= 430 km. uzaklıktadır ve tüm yollar asfalttır.
Yerleşim Yeri
İlçe Merkezi Kastamonu iline bağlı olan Tosya ilçesi 23 mahalle ve 52 köy ve 1 beldeden ibaret bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Tosya ilçe merkezinde ve Dilküşa Mahallesi Sabır Sokaktadır. İdari Kurumlara olan uzaklık 1000 metredir. Kastamonu il merkezine olan uzaklığımız ise 70 Km. dir.