1. SINIF KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Sınıf Öğrenci Kayıtlarımız Başlamıştır.

İlkokula başlama yaşını hesaplamak için tıklayınız.

Öğrencinizin hangi okula gidebileceğini sorgulamak için buraya tıklayarak e-devlet şifrenizle sorgulama yapabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. sınıf kayıtlarımız başlamıştır.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 2015 ve öncesi doğumlu öğrenciler ve 1. sınıfa kayıt yaptırabilecektir.(İstemeleri halinde 2016 yılı Ocak, Şubat ve Mart doğumlu olan öğrencilerde veli isteğiyle 1. sınıfa kayıt yaptırabileceklerdir. Benzer şekilde 2015 yılı Ekim, Kasım, Aralık doğumlu olan öğrencilerde kayıtlarını 1 yıl erteletip okulöncesine yönlendirme talep edebileceklerdir.)

Kayıt listesi 1 Temmuz itibariyle okulumuz sistemine düşmüş olup bu tarihten sonra taşınma durumu oluşanlar,yönetmeliğin izin verdiği durumlar (her iki veliside çalışan öğrenciler, okul çalışanı olanlar, kardeşi okulumuz öğrencisi olanlar vb) gerekçe gösterilerek okulumuza kayt yaptırmak isteyen velinin okul müğdürlüğüne  başvuru yapması gerekmektedir. ayrıca kayıt alanına bakılmaksızın boş kontenjan kalması durumunda okulun açıldığı ilk hafta da nakil istenebilmeketedir.

Yönetmelikte belirtilen ve e-okul sisteminin izin verdiği hususlar dışında okulumuz kayıt alanı dışından öğrenci alınamamaktadır.

Tüm velilere önemle duyrulur.

Yayın: 14.07.2021 - Güncelleme: 14.07.2021 11:42 - Görüntülenme: 213