Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen ''Yeşilay Haftası''  konulu resim yarışması bugün sonuçlanmıştır.

Yarışmaya katılan resimler arasından;

4-D sınıfından Zeynep Bilge'nin resmi 1.

4-A sınıfından Özge'nin resmi 2.

4-B sınıfından Reyyan'ın resmi 3. olmuştur.

Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür eder, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri okul idaresi tarafından törende takdim edilecektir.

Çok Değerli Velilerimiz;

Aile içerisinde ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı gibi COVID-19 belirtileri olan ya da COVID-19 tanısı alan, temaslısı olan kişi bulunması durumunda okula ivedilikle bilgi verilmesi ve öğrencilerin okula gönderilmemesi önemle rica olunur.

İsmail SABUNCU

Mrt

12 Mart eş zamanlı masal anlatma gününde öğrencilerimiz Anadolu masalları ile buluşuyor.

Okulumuz Masal Öğretmenlerinden;

Selma BÜYÜKKARAGÖZ Anasınıfı öğrencilerine,

Duygu ÇAVUŞ 1. Sınıf öğrencilerine,

Tuğba KALE 2. Sınıf öğrencilerine,

Melike ERCAN ve Tuğçe KAMANLI 3. Sınıf öğrencilerine,

Güllü DENİZ AYDOĞAN 4. Sınıf öğrencilerine Anadolu masalı anlatacaktır.

Bütün öğrencilerimizi masal saatine bekleriz.

Değerli öğretmenlerimiz,

1-7 Mart arası Yeşilay Haftası olması nedeniyle gerek uzaktan eğitim üzerinden gerekse yüz yüze eğitim başladıktan sonra yeşilay ve sağlıklı yaşam ile ilgili etkinlikleri yapalım.

Değerli öğretmenlerimiz,

28 Şubat Sivil Savunma Günü olması nedeniyle gerek uzaktan eğitim üzerinden gerekse yüz yüze eğitimin başlamasından sonra öğrencilerimize; afet, doğal afet, sel, yangın ve deprem gibi insanlara zarar veren olayları, zararlarını ve korunma yolları etkinlikler aracılığıyla anlatılacaktır.

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sevim ÖZÜNAL'ın proje ortağı olduğu "English is Easy Peasy" isimli eTwinning projesinin logo seçimi için bir oylama açılmıştır.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak proje için en beğendiğiniz logoyu oylamanızı istiyoruz.

İlginiz için teşekkürler.

English is Easy Peasy

Şbt

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere ek kaynaklarla destek olmak amacıyla 4. sınıflara yönelik hazırlanan çalışma fasiküllerinin üçüncü ve dördüncü üniteleri yayımlandı.

Ock

2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemi 22 Ocak 2021 tarihinde bugün sona erdi.

Uzun, zahmetli ve meşakkatli olduğu kadar, özlem dolu bir dönemi tamamladık.
22 Ocak 2021 tarihinde başlayacak tatil döneminin sağlıklı ve verimli geçmesini diliyorum.

Sevgili cocuklar; Salgın döneminde evlerinizde eğitim öğretime katılımlarınızla göstermiş olduğunuz gayret ve özveriden dolayı sizleri tebrik ediyorum.
Uzaktan eğitim sürecinde zorlu şartlara rağmen öğrenmek ve başarmak için inanarak verdiğiniz mücadele her türlü takdiri hak ediyor.
Tatil boyunca evlerinizde sağlıkla kalmanızı ve tatil sonrasında okulumuz açıldığında okulumuzda sizlerle birlikte olmayı ümit ediyoruz. Sizleri çok özledik.

Kıymetli veliler, salgın döneminde özellikle anneler çocuklarıyla beraber hareket etmek zorunda kaldınız ve öğretmenlerimize yardımcı oldunuz. Her veli birer öğretmen oldu. Sabrınızdan ve katkılarınızdan dolayı sizlere de teşekkür ediyorum.

Değerli öğretmen arkadaşlarım. Sizlere emanet edilen çocuklarımızın; sosyal, zihinsel ve ruhsal yönleriyle gelişimlerine verdiğiniz emek çok büyük. Sizlere her öğrencinize ulaşarak göstermiş olduğunuz gayretlerinizden dolayı  teşekkür ediyorum. Bu kutsal mesleğin mensupları olarak yoğun ve meşakkatli geçen bir dönemin sonunda sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.

İsmail SABUNCU

Ock

Okul Psikolojik danışmanımız Hatice GEZER sizler için film önerileri hazırladı.

Tatilde çocuklarla beraber izlenebilecek filmlerden istediğinizi seçerek zararlı sahnelerden uzak güvenle izleyebilirsiniz.

Kıymetli velilerimiz ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyor,  ailecek izleyeceğimiz içeriklere karar verirken akıllı ekran işaretlerine (7 yaş ve üzeri, şiddet, olumsuz örnek) dikkat etmenizi öneriyoruz.

İyi seyirler...

Sevgili Öğrencilerimiz,

Değerli Öğretmenlerimiz,

Ock

Bakanlığımız tarafından, çocuklarımızın yabancı dil becerilerini bütüncül olarak geliştirmek için yeni bir adım daha atıldı.

2 ve 8. arası sınıflar için "İngilizce Etkinlik Kılavuzları" kitap ve ses dosyalarıyla EBA'da http://tegmmateryal.eba.gov.tr/ ilgili sınıfların ingilizce dersi sekmesinde yerini aldı.