Ock

1. Dönem Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantımız tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Öğrenci Kulüp Seçimleri

Ock

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Türkiye Mesleki Gelişim Webinarları Devam Ediyor

Dünyada ve Türkiye'de Uzaktan Eğitim

Alp Köksal - Khan Academy Türkiye Direktörü

13 Ocak 2021 Çarşamba

Ock

MTSK e-Sınavı Başvuru ve Uygulama 2021 Kılavuzu ile Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik e-Sınavları Başvuru ve Uygulama 2021 Kılavuzu'nun yürürlüğe girdiği hususu öğretmenlerimiz duyrulur.

Web Sayfamızda Sınıflar Modülünde Yenilik

BİR RESİM ÇİZMEYE NE DERSİN? e Sergimiz Yayında

Ock

1. Dönem Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 10.01.2021 Pazar günü (yarın) saat 17:00'da yapılacaktır.

Ock

Okulumuz web sitesinde, kullanılacak fotoğraflarda aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

Ock

Okul Aile Birliği 2020 yılı  Eylül-Ekim-Kasım-Aralık Ayları Gelir Gider Durumu aşağıda belirtilmiştir. Tüm velilerimize ilanen duyrulur.

Eba Aday Öğretmen Yetiştirme Programı Uzaktan Eğitim Semineri

Kurs başlangıcı 28 Aralık 2020 - Kurs bitişi 17 Ocak 2021

Ara

Okulumuzun e-Twinning okulu olma yolunda çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuz velilerinin güvenli internet kullanımında dikkat edeceği hususları ve internetin riskleri, zararları konusunda gerekli bilgileri edinmeleri için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Ara

Okulumuzun e-Twinning okulu olma yolunda çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Okulumuzun e-Twinning okulu olma yolunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Okulumuz öğrencilerinin güvenli internet kullanımında dikkat edeceği hususları ve internetin riskleri, zararları konusunda gerekli bilgileri edinmeleri için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ara

Okulumuzun e-Twinning okulu olma yolunda çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Okulumuz öğretmenlerine yönelik, güvenli internet kullanımında dikkat edeceği hususları ve internetin riskleri, zararları konusunda gerekli bilgileri edinmeleri için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız gerekmektedir.

Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

2. Sınıflar Kategorisinde 88 oy alarak 4. seçenek

3. Sınıflar  Kategorisinde 105 oy ile 5. seçenek

4. Sınıflar Kategorisinde 138 oy ile 6. seçenek

1.olmaya hak kazanmıştır.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi kutlar 1. Olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ödüller yüzyüze eğitim başladığında okul töreninde verilecektir.

Ara

Kompozisyonlar okul web sayfamızda elektronik oylama yöntemiyle tüm öğrenciler ve ziyaretçilerin oylarıyla seçilmiştir.

Oylama Sonuçları bugün web sitemizde açıklanacaktır.