Okulumuz İnternet Etiği Kuralları belirlendi.

Ara

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 30 Kasım 2022 tarihinde balıklar hakkında sohbet ettikten sonra diledikleri gibi süsledikleri rengarenk balıklar tasarladılar ve sonrasında da balık tutma oyunu ile eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 29 Kasım 2022 tarihinde beslenme saati sonrasında evden diş fırçalarını getirerek sırasıyla dişlerini fırçaladılar. Öncelikle öğretmenlerini sonrasında da birbirlerini diş fırçalarken görerek eğlenceli vakit geçiren minikler evde de düzenli diş fırçalayacaklarına söz verdiler.

Ara

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 28 Kasım 2022 tarihinde haftanın çocuğu olarak Emir arkadaşlarını kura ile belirlediler.

Kendisini tanıtan panosu, aile katılımlı patates baskısı etkinliği için öğrencimize ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖĞRETMENLER ARASI ÖYKÜ YARIŞMASI

Öğretmenler günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler  arasında düzenlenen "Bir Hayata Dokunmak, Bir Gönle Girmek" konulu öykü yarışmasında derece alan Ayşe Gül RUMELİOĞLU öğretmenimiz ödülünü düzenlenen programda İlçe Belediye Başkanımız Sayın Volkan KAVAKLİGİL'den aldı.Ayşe Gül öğretmenimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 21 Kasım 2022 tarihinde haftanın çocuğu olarak Ebrar arkadaşlarını kura ile belirlediler.

Kendisini tanıtan panosu, mandalina deneyi, aile katılımlı oyun etkinliği için öğrencimize ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü" çeşitli etkinlikler ile kutlandı.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, nice güzel yıllar dileriz. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

BENİ ADIM ÖĞRETMEN

Bilginin ışığında yükselecek bu vatan,

Benim adım öğretmen, bana emanet vatan,

İsterse bir şehirde, yada bir dağ köyünde,

Benim adım öğretmen, gezerim belde belde,

Kolum, kanadım lafım bilgi,

Bende bitmez, coşar sevgi,

Memleket sevdasıyla yılmaz yürür,

Bu Türk genci,

21-27 KASIM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI

Okulumuz Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü Danışman Öğretmeni Ayşe Gül RUMELİOĞLU tarafından  21-27 Mart Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle hazırlanan kutlama programı yapıldı.Programımıza  katılan Diş Hekimi Sayın Sümeyye Çiloğlu'na, Yasemin Hanıma ve İbrahim Bey ile programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Yetenekli öğrencilerimiz  kulüp danışman öğretmenimiz Ayşe Gül RUMELİOĞLU'nun   yazmış olduğu "Ağlayan Diş Ağrıyan Neşe" adlı oyunu harika bir şekilde canlandırdılar.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler, afişler, şarkılar ile programımız devam etti.

Okul panumuzu hazırladık, bilgi verici afişler yaptık.

Okulumuzdaki tüm öğrencilerimizin izlemesi, dinlemesi için sunu, slayt, eğitici filmler, şiirler, yazılar, boyamalar hazırladık.

Sağlıklı yaşamak için dişlerimize iyi bakmalıyız.

Hepimize ağrısız dişler, parlak gülüşler diliyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 31 Ekim 2022 tarihinde haftanın çocuğu olarak Efe ve Zümra arkadaşlarını kura ile belirlediler.

Kendilerini tanıtan panoları, köpük deneyleri, aile katılımlı çerçeve etkinliği ve velisi tarafından yapılan ıslak kek için öğrencilerimize ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

KIZILAY HAFTAMIZ KUTLU OLSUN!

Okulumuzda 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle 4 Kasım Cuma günü Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü Danışman Öğretmeni Ayşe Gül RUMELİOĞLU ve öğrenciler  tarafından hazırlanan program sunuldu.

Kızılay İlçe Başkanımız Sayın Süreyya Kurtarıcı Yağmur tarafından Kızılay'ın görevleri ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Kendisine ve tüm Kızılay gönüllüsü arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı.Şiirler, şarkılar, özlü sözler söylendi.

Hafta boyunca Kızılay kurumunun önemini anlatan eğitici filmler, sunular, slaytlar  öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından izlendi.Kızılay panomuz hazırlandı.Kızılay konulu resimler, boyamalar, kodlamalar yapıldı.

Kızılay ve Görevlerini anlatan eğitici afişler hazırlandı.

Kızılay Kurumuna yardım etmeli ve Kızılay Gönüllüsü olmalıyız.İyi ki varsın Kızılay.Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 31 Ekim 2022 tarihinde çok güzel bir isim farkındalık çalışması yaptılar. İsimlerinin nasıl yazıldığını görsel olarak öğrenen minikler eğlenceli vakit geçirdiler.

Kas

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 24 Ekim 2022 tarihinde haftanın çocuğu olarak Müge arkadaşlarını kura ile belirlediler.

Kendisini tanıtan ışıklı panosu, aile katılımlı turşu kurma etkinliği, velisi tarafından yapılan ıslak kek ve getirdiği hikaye kitabı için öğrencimize ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 19 Ekim 2022 tarihinde pizzacıya alan gezisi düzenlediler.

Öncekigünlerde daire kavramını öğrenen minikler daire şekline örnekler buldular ve pizzanın da daire şeklinde olduğunu gördüler.

Pizzacıda pizzanın şeklini, nasıl yapıldığını, hangi malzemelerle yapıldığını yakından öğrenen minikler eğlenceli bir gün geçirdiler.

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 16 Eylül 2022 tarihinde kırmızı renkte kıyafetler giyinip müzikte dans ederek kırmızı günü ilan ettiler. Sonrasında ise "Kırmızı Fili Gördünüz mü?" adlı hikayeyi okuyarak bu güzel günü tamamladılar.

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 6 Eylül 2022 tarihinde okullarına başladılar.Büyük bir heyecan ve merakla gelen miniklerimiz için güzel bir yıl olmasını temenni ediyoruz.