Haz

Okul internet siteleri etkin kullanım sıralama değerlendirme süreci 2020-2021 eğitim öğretim yılında 18.06.2021 tarihinde sonuçlanmıştır.
Okul internet siteleri etkin kullanım sıralaması eğitim öğretim yılı boyunca her gün elde edilen sıralama verilerinin ortalaması alınarak bir süreç değerlendirmesi şeklinde oluşturulan sıralamada okulumuz Türkiye'de 52.512 okul arasından 32. olarak ilk 100 okul arasına girmiştir.
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Müdür Yardımcımız Tuğba KALE ve Sınıf Öğretmenimiz Ayşe Gül RUMELİOĞLU'nun birlikte yürüttüğü "DOĞAYA ATMA, ÇÖPE AT!" eTwinning projesi Ulusal Destek Servisi tarafından kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.
"DOĞAYA ATMA, ÇÖPE AT!" Projesi ile öğrencilerimizde tüm canlıların sağlıklı yaşaması için doğayı korumanın ve temiz tutmanın en önemli unsur olduğu ve çöplerin geri dönüşüme kazandırılarak ülke ekonomisine büyük katkılar sağlandığı farkindaliğini oluşturulmuştur. Doğa hayattır ve tüm canlılar ona muhtaçtır.
Okulumuzun ilk kalite etiketini almasında emek harcayan müdür yardımcımıza ve Ayşe Gül Öğretmenimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Herzaman yanımızda olan desteğini esirgemeyen değerli velilerimize de şükranlarımızı sunarız.

Haz

Okul Aile Birliği Üyelerimiz okulumuz erkek öğretmenlerinin babalar gününü kutladı.

Nazik düşünceleri için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri Özlem Öğretmenimizin rehberliğinde Matematik dersinde kendi metrelerini yaptılar.

Kereli kağıtlardan 25cm uzunluğunda 4 adet şerit kestiler.

Şeritleri uc uca yapıştırdılar.

İki kare arası 1cm olacak şekilde sıfırdan başlayarak sayıları yerleştirdiler.

Bu güzel etkinlik için öğrencilerimize ve Özlem Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Anasınıfı D şubesi öğrencileri eba üzerinden gerçekleştirilen canlı derste ünlü bir sanatçının portresini kendi hayal dünyalarına göre özgürce süslediler.

Mavi yanaklar turuncu tokalar daha neler neler...

Bu güzel etkinlik için Selma öğretmenimize ve yetenekli miniklerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri Elif öğretmenimizin rehberliğinde 14 Haziran tarihinde acil telefon numaralarını öğrendiler ve kendi telefonlarını tasarlayarak üzerinde pratik yaptılar.

Polis, itfaiye ve ambulans hakkında sohbet eden minikler, ne gibi durumlarda hangi numaraların aranması gerektiğini öğrendiler.

Rengarenk telefonlar tasarladılar ve öğrenmiş oldukları numaraları telefonlar üzerinde tuşlayarak pratik yaptılar.

Haz

Okulumuz 1-D sınıfı öğrencileri  her gün kitap okuyarak mayıs ayı  kitap okuma çizelgelerini doldurdu.

07.06.2021  Pazartesi günü  1. gruba ve 10.06.2021 Perşembe  günü  2. gruba Buket öğretmenimiz Türkçe dersinde  kitap kurtlarını açıkladı.

Dereceye giren öğrenciler kitap kurdu belgesini ve hediyesini aldı.

Başarı gösteren öğrenciler çok mutlu oldu.

Bu güzel etkinlik  için Buket öğretmenimize teşekkür eder, öğrencilerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

Haz

Uzaktan eğitim ile gerçekleştirdiğimiz canlı dersimizde öğrencilerimize  "Hoşgörü denince aklınıza ilk ne geliyor?" sorusunu yönelttik.

En çok verilen cevap "annem" olunca yaklaşan anneler günü sebebiyle öğrencilerimizden annelerine karşı olan duygu ve düşüncelerini anlatan resim yapmalarını ve şiir yazmalarını istedik.

Serbest Etkinliklerde öğrencilerimiz akıllı tahtanın yardımıyla Canva üzerinden yaptıkları resimler ve yazdıkları şiirlerini kullanarak kendi tasarımları olan anneler günü konulu kartpostallar hazırladılar.

Hazırlanan kartpostallar ile Web 2.0 araçlarından Storyjumper aracılığıyla anneler günü konulu e-Kitap yaptılar.