Haz

Okul Müdürümüz İsmailSABUNCU'nun e Müdür Yardımcımız Tuğba KALE'nin ortağı olduğu "Hikayeler ile Değerler Eğitimi" eTwinning projemizin sonuna geldik.
Dokuz ay boyunca yürütülen projede hikayeler aracılığıyla farkındalık oluşturup çeşitli çalışmalar ile öğrencilerimizin değerlerimizi yaparak yaşayarak öğrenmesine rehberlik ettik.   Proje sonu nihai urün olarak; proje öğrencilerinin öğretmenlerinin rehberliğinde yüz yüze ve uzaktan eğitim ile yapmış oldukları çalışmalardan oluşan bir sanal sergiyi sizlerin beğenisine sunuyoruz.

İyi seyirler.

Çevre Koruma Görevlileri

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri Elif öğretmenimizin rehberliğinde 7 Haziran 2021 tarihinde "Çevre Koruma Görevlileri" olup bahçe gözlemine çıktılar ve çevremizdeki güzellikleri keşfettiler.

Geri dönüşüm nedir, neler geri dönüştürülebilir, çevremizi neden korumalıyız, korumazsak neler olur bunlar hakkında sohbet eden minikler, kolluklarını takarak çevre koruma gönüllüsü oldular.

Bahçede yanlış olan bir durum var mı gözlemleyen minikler ağaçlara sarılıp çiçekleri koklayarak etkinliklerini sonlandırdılar.

Atolyemize Veda ettik

Anasinifi B subesi ogrencileri Ayse Ibecoglu rehberliginde ,online gerceklestirilen atolye çalışmaları sona erdi.

Okul mudurumuz  Ismail Sabuncu ve Mdr yardımcimiz Tugba Kalenin katilimiyla gerceklestirilen vedamizda, minik yildizlarimiz gururluydu.

Atolye calismalarinda  ingilizce kavramlari ogrenenen minik yildizlar artik kendilerini ingilizce tanitiyor,sorular soruyor ve harika ingilizce sarkilar soyluyorlar .

Herhafta derslere katilan ,verilen calismalari yapan ,kavrayan ,yorulan ama pes etmeyen minik yildizlarimizi kutluyoruz

Haz

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri Elif öğretmenimizin rehberliğinde 8 Haziran 2021 tarihinde makarnaları kullanarak birbirinden farklı iskeletler yaptılar.

İskelet sistemimiz ile ilgili eğitici videolardan izlendikten sonra

getirdikleri uzun ve kısa farklı makarnalar ile kendi hayal güçleriyle iskeletler tasarladılar.

Haz

Anasinifi B Şubesi ögrencileri Ayse Ibecoglu rehberligindeki yuzyuze ,Tosya ilkokulunda  gerceklestirilen derste yuzeylerin puturlu mu kaygan mi olduğunu test ettiler,dokundular,hissetttiler.

Ve sanat etkinliginde dısı puturlu olan bir meyveyi  ananasi yaptilar.Minik yildizlarimiza tesekkuur ediyoruz

Haz

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri Elif öğretmenimizin rehberliğinde 1 Haziran 2021 tarihinde birbirinden sevimli inekler yapıp süt sağıp süt içerek Dünya Süt Günü'nü kutladılar.

Evlerinden plastik eldiven ve tabak getiren minikler öncelikle ineklerine ponponlar yapıp boyayarak süslediler.

Sanki gerçek inek sağarcasına altlarına oturup sağmaya çalıştılar.

Bu arada gerçekten bunu deneyimlemiş arkadaşlarının anlattıklarını keyifle dinlediler.

Tabaklarımız sütlerle(beyaz grapon kagıtlarıyla) doldu bile.

Hadi bakalım şimdi afiyetle dışardaki temiz havanın keyfini süt içerek çıkarmakta tabi mesafeye dikkat ederek :)

Haz

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri Elif öğretmenimizin rehberliğinde 28 Mayıs 2021 tarihinde her yüzünde farklı bir hayvanın yer aldığı küpler tasarladılar ve oyun oynayarak hayvanların özelliklerini birbirlerleri ile paylaştılar.

Bir gün öncesinde bu hayvanlar ile ilgili araştırma yapıp aileleri ile sohbet ettiler. Bu hayvanın adı ne, nasıl ses çıkarır, ne ile beslenir, nasıl hareket eder, farklı bilinmeyen bir özelliği var mı?

Ders sırasında da sıra ile küpleri havaya attılar ve en üste gelen hayvan ile ilgili sırası gelen kişiyi dinlediler. Bu oyunlu etkinlikten oldukça keyif aldılar.

Haz

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri Elif öğretmenimizin rehberliğinde 26 Mayıs 2021 tarihinde çıkarma nedir çıkarma işlemi nasıl yapılır öğrendiler.

Evlerinde bulunan nesneler ile basit toplama ve çıkarma işlemleri yapan minikler başlangıçta zorlansalar da alıştırmalar yaptıkça öğrendiler ve keyif almaya başladılar.

Haz

Anasınıfı B Şubesi öğrencileri Ayşe Hilal Öğretmenimizin rehberligindeki eba platformunda gerceklestirilen canli derste haftanin gunlerini ogrendiler.

Haftanin gunleri sarkisini soyleyerek hem  eglenen hem ogrenen  minik yildizlar evlerine haftanin gunleri kosesini yaptilar.Minik yildizlara bu guzel etkinlik icin tesekkur ediyoruz

Haz

Anasınıfı B Şubesi öğrencileri Ayşe Hilal Öğretmenimizin rehberliginde eba platformunda gerceklestirilen canli derste  Havucun E vitami ve karoten deposu oldugu, gizlere ve tum vucudumuza faydalarindan sevimli tavsanlarin  havucu cok ama cok sevdiklerinden bahsettik.Daha sonra tavsan maskesi yapan minik yildizlarimiza bu guzel etkinlikleri icin tesekkur ediyoruz

Haz

Anasınıfı B Şubesi öğrencileri Ayşe Hilal Öğretmenimizin rehberliğinde EBA platformu üzerinden gerçekleştirilen canlı derste  penguenlerin nasil suda batmadiklarini keyifli bir yoldan deney yaparak öğrendiler.

Minik Yıldızlarımıza bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Haz

Anasınıfı B Şubesi öğrencileri Ayşe Hilal Öğretmenimizin rehberliğinde eba platformunda ggerçekleştirilen canlı derste nesnelerin öz ağırlıklarının sudaki durumlarını deney yaprak  gözlemlediler.

Deneyin sonunda suda kimi nesneler batarken kimi nesnelerin yüzüğünü gördüler.

Bu güzel etkinlik icin minik yıldızlarımıza ve Ayşe Hilal Öğretmenimize teşekkür ederiz

Haz

Ülkemiz genelinde Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesinde kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilmesi kararı ile bugün anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimize kavuştuk.

Haz

Anasınıfı B Şubesi öğrencileri Ayşe Hilal Öğretmenimizin rehberligindeki EBA platformunda gerçekleştirilen canlı derste Uzay-Gezegenimiz-Güneş sistemi kavramları ile tanıştılar.

Daha sonra hünerli elleri ile sevimli uzaylılar yaptılar.

Minik yildizlarimiza bu guzel etkinlik icin tesekkur ediyoruz

Haz

Anasınıfı D Şubesi öğrencilerin EBA üzerine gerçekleştirilen canlı derste sanat etkinliklerinde sevimli tavşanlar yaptılar.

Bu güzel etkinlik için minik kalplerimize çok teşekkür ederiz.