Anasınıfı A Şubesi öğrencileri Selma öğretmenin rehberliğinde Yusuf Erenin  hazırlamış olduğu oyun etkinlikleri ve düzenlediği yarışmalarda çok eğlenceli vakitler geçirdiler. Bu güzel etkinlikler için Yusuf Eren ve ailesine çok teşekkür ederiz.

Anasınıfı A Şubesi öğrencileri Selma öğretmenin ve Elif öğretmenin rehberliğinde Beraat kandili dolayısıyla ziyaret ettikleri Kemerköprü camiinde Gözlemler yaptılar. Cami hakkında yeni bilgiler öğrenen minik kalpler Hocamızla birlikte iki rekat namaz katılan hocamızın simit ikramı sonunda geziyi tamamlayıp doğa yürüyüşü ile birlikte okullarına geri döndüler. Cami imamımız Sayın Abdullah Domurcuk'a göstermiş Oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencileri "12 Mart İstiklal Marşı'mızın" 101.yılı için çeşitli etkinlikler yaptılar.İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayat hikayesini öğrenerek anlattılar.

İstiklal Marşı'mızın on kıtasını ezberleyen öğrencilerimiz belgelerini aldılar.

İstiklal Marşı'mız ile ilgili resimler ve kitapçık hazırladılar.Ayrıca wordwall de İstiklal Marşı'mız konulu bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimize ve öğretmenleri Ayşe Gül hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u minnetle anıyor ve Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın sözünü hatırlatarak tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

TİK TAK TİK TAK SAAT KAÇ?

Okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencileri bugün ki matematik derslerinde ders kazanımına uygun olarak  "Saatleri Okuma"  konusunu işlediler.

Tam saat, yarım saat, çeyrek geçiyor, çeyrek var gibi saatleri okumayı öğrenen öğrenciler Wordwall'da da saatleri okuma çalışmaları yaptılar.

"Serbet Etkinlikler" derslerinde de el işi kağıtları, renkli kartonlar gibi çeşitli malzemeleri kullanarak kendi saatlerini yapan öğrenciler hem eğlenceli, hem de eğitici etkinlikler ile çok güzel bir dersi daha tamamlamış oldular.Bu güzel çalışmalar için öğrencilerimize ve öğretmenleri Ayşe Gül hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sekiz rakamını öğrenen Anasınıfı D şubesi öğrencileri sekiz tane kağıttan sekiz bacaklı ahtapot yaptılar, sekiz kez zıplayıp sekiz kez saydılar. Bu güzel etkinlik için minik yıldızlarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

Anasınıfı D Şubesi öğrencileri pembe rengi öğreniyor. Kırmızı ve beyazın birleşmesiyle elde ettiğimiz pembenin ara renk olduğunu da öğrenen minik yıldızlar sadece pembe rengini kullanarak birbirinden güzel resimler yaptılar. Bu güzel etkinlik için minik yıldızlara teşekkür ediyoruz.

BAHAR GELDİ

Baharın ilk gününü minik yildizlar rengârenk çiçekler yaparak karşıladılar.

Parmak boyası ile birbirinden güzel papatyalar yapan minik yıldızlarımızı tebrik ediyoruz

İLK MEKTUP

Okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencileri bu haftaki "Serbet Etkinlikler" derslerlnde  mektup ve zarf üstü yazmayı öğrendiler.

Belki çook eskilerde kaldı, uzaktaki sevdiklerimize mektup yazmak.

Ne yazık ki şimdi ki nesil sadece telefonlar ile kısa mesaj yazmayı biliyor.

İlk yazdıkları mektupları postaneye giderek atan  öğrencilerimin heyecanı görülmeye değerdi.

Sabırsızlıkla mektubumuza cevap ne zaman gelir öğretmenim diyen öğrencilerime en kısa zamanda inşaAllah demek güzeldi.Bu güzel etkinlik için öğrencilerimize ve öğretmenleri Ayşe Gül hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 21 Şubat 2022 tarihinden itibaren bir hafta boyunca haftanın çocuğu olan Elif'in etkinlikleri ile eğlendiler.  Kendisini tanıtan ışıklı panosu, bebeklik kıyafetleri, arkadaşlarına sunduğu fotoğraf albümü, okuduğu hikaye kitabı, kart eşleştirme oyunu, mikrop deneyi, sınıfımıza getirdiği sevimli tavşanları ve yiyecek ikramları için öğrencimize ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 16 Şubat 2022 tarihinde bir hafta boyunca üzerinde durdukları gezegenler, güneş sistemi, ay hakkında sohbet edip güzel bir snat etkinliği hazırladılar.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 14 Şubat 2022 tarihinde çocukların çok heyecanlandıkları ve eğlendikleri bir "Pijama Partisi" etkinliği yaptılar. O gün okula pijamaları ve en sevdikleri sarılarak uyudukları bir oyuncak ile gelerek müzik eşliğinde dans ettiler. Sonrasında sınıfta serili olan çarşaflara ve yastıklara yatan minikler haftanın çocuğu olan arkadaşları Adel'in anlattığı hikaye kitabını dinlediler ve çizgi film seyrettiler.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 14 Şubat 2022 tarihinden itibaren bir hafta boyunca haftanın çocuğu olan Adel'in etkinlikleri ile eğlendiler.  Kendisini tanıtan panosu, yaptığı maya ile şişen balon deneyi ve renk deneyi, fincanlarla toka bulma oyunu, tasarladığı telefon ve arkadaşları için getirdiği kek için öğrencimize ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz Anasınıfı Kelebekler sınıfı öğrencileri Elif öğretmen rehberliğinde 10 Şubat 2022 tarihinde öğrenmiş oldukları 8 rakamını tekrar etmek amaçlı 8 kollu ahtapotlar yaptılar ve rengarenk boyadılar. İlerleyen günlerde "Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor" adlı hikaye kitabını okumayı da ihmal etmediler.

MEYVELİ KESİR

Okulumuz 3/B Sınıfı öğrencileri matematik dersi kesirler konusunu çeşitli etkinlikler ile eğlenceli bir şekilde işlediler.

Ders matematik konu kesirler olunca pay, payda, kesir çizgisi, birim kesir, bütün, yarım, çeyrek kesirleri öğrenirken meyve ve sebzelerden yardım alarak işleyen öğrencilerimize ve öğretmenleri Ayşe Gül hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Sağlığımız meyve için çok faydalı meyve ve sebzeler ile ders yapmak çok eğlenceli oldu.