Ara

Değerli Veliler,

Bakanlığımızın 2023/28 Sayılı Genelgesiyle, bu sene okullarımızda öğretmen-veli görüşmeleri randevu sistemi ile yapılacaktır. Genelgedeki madde şu şekildedir :

"Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır."Bu kapsamda;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TOSYA İLKOKULU öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksatılmaması ve eğitim öğretim sürecinin sağlıklı yürütülmesi amacıyla  öğretmenlerimizin okul saatlerinde uygun oldukları saatler dikkate alınarak  “ öğretmen-veli görüşme çizelgesi “oluşturulmuştur. Velilerimizin aşağıda yer alan çizelgeyi dikkate alarak görüşme talebinde bulunması, görüşmeye gelmeden önce ilgili sınıf öğretmenine bilgi verilerek randevu alınması önem arz etmektedir.

Nesrin AVCI

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TOSYA İLKOKULU öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Bakanlığımız tarafından tüm okulöncesi öğrencile ücretsiz olarak sunulan Beslenme Desteği kapsamında veilecek beslenme listesi aşağıda belirtilmiştir. Öğrencilerimizin tabak, çatal beslenme örtüsü vb malzemeleri kendileri günlük olarak getireceklerdir. Gerekli olması halinde içecek, yiyecek ve meyve-sebzelerde değişiklik yapılabilecektir. Mevsimine uygun meyve-sebze verilecektir.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öretim yılında Taşımacıyı Tespit Komisyonumuzca yapılan  çalışma neticesinde okul servislerini belirleme işi duyurusu sonucunda istekli bulunamamıştır.

Tem

Okul Aile Birliği 2022 yılı 1 OCAK- 1 TEMMUZ Tarihleri Arası Gelir Gider Durumu aşağıda belirtilmiştir. Tüm velilerimize ilanen duyrulur.

Ock

Okul Aile Birliği 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Genel Kurulda onaylanan tahmini bütçesisi aşağıdaki gibidir. Tüm velilerimize duyrulur.

Sayın Velimiz;

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Ekim 2021 Salı günü saat 15.00'da okulumuzda yapılacaktır.

Toplantıya katılmanızı önemle rica eder,

saygılar sunarız.

Gülay ÇAP                                       İsmail SABUNCU

Okul Aile Birliği Başkan V.                              Okul Müdürü

Tem

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfları kayıtlarımız başlamıştır.Okul öncesi eğitimin önemi düşünüldüğünde çağ nufusundaki tüm öğrencilerin okul öncesi eğitime ulaşma oranlarını artrmayı amaç edinen kurumumuzda gelecek eğitim öğretim yılında da anasınıfı eğitimleri önemini artırarak devam etmektedir. Kayıt alanımızdaki tüm öğrencileri okulumuzu ziyarete bekliyoruz. Aşağıda hazırladığımız video ile eğitim ortamının gösterimini izleyebilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 2016 doğumlu öğrenciler anasınıfına kayıt yaptırabilecektir.

Kayıt için velinin başvuru yapması gerekmektedir.

Yönetmelikte belirtilen ve e-okul sisteminin izin verdiği hususlar dışında okulumuz kayıt alanı dışından öğrenci alınamamaktadır.

Öğrencinizin hangi okula gidebileceğini görmek için buraya tıklayarak e-devlet şifrenizle sorgulama yapabilirsiniz.

Okulumuzda 4 adet şube bulunmakta olup 2 şube sabah, 2 şube öğlenci olarak planmaktadır.

Okul saatleri Sabah 07:50 - 12:50,  Öğlen 13:00-18:00 saatleri arasında planlanmaktadır.

(Pandemi şartlarına göre ihtiyaç duyulması halinde gerekli düzenlemeler ayrıca planlanabilir.)

Tüm velilere önemle duyrulur.

Tem

2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Sınıf Öğrenci Kayıtlarımız Başlamıştır.

İlkokula başlama yaşını hesaplamak için tıklayınız.

Öğrencinizin hangi okula gidebileceğini sorgulamak için buraya tıklayarak e-devlet şifrenizle sorgulama yapabilirsiniz.

Sevgili Veliler;

Bu anket Tosya İlkokulunun e- Güvenlik politikası oluşturulmak için hazırlanmıştır. Ankete katılmanızı rica ederiz.

Sevgili Öğretmenler;

Sevgili Öğrenciler;

Ankete katılmanızı rica ederiz.

Başvurularda dilekçe ile birlikte veli izin belgesi de istenecektir.

Telafi Egitimlerine katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinde okulumuza 21 Hazirandan itibaren başvuru yapılabilecektir.

Başvurularda dilekçe ve veli izin belgesi istenecektir.

Tüm velilerimize duyurulur.

Değerli Öğretmenler Sevgili Öğrenciler;

Web Sitemizde "Rehberlik Köşesi"nin alt sekmesinde yer alan "Eğitici İçerikler" sayfasında öğrenirken eğlenmenizi  saglayacak Web 2.0 araçları ve çeşitli eğitim içerikleri yer almaktadır.

Web sitemizi ziyaret etmenizi ve bu güzel alandan faydalanmanızı tavsiye ederiz.